Amenajari Exterioare


amenajari exterioare

amenajari exterioare

Amenajari Exterioare – este domeniul in care conteaza foarte mult calificarea celor care executa acest tip de amenajari pentru ca este foarte important pentru imobilul unde sant executate lucrarile ca acestea sa fie facute perfect pentru a nu mai necesita reparatii pe o perioada de timp indelungata.

Majoritatea proprietarilor apeleaza la noi pentru executia unor amenajari exterioare care sa aduca locuintei un plus in izolarea fonica si izolarea termica dar si un design mai atractiv.

Pentru izolatia fonica sau termica a casei folosim materiale de constructie achizitionate de la cei mai buni producatori care activeaza in domeniu si care ofera materiale de constructii destinate folosirii in  amenajari exterioare acestea putand fi acoperite optional cu un montaj rigips aplicandu-se placi peste izolatie.
Aceste izolatii pot fi completate de zugraveli in care folosim vopsele si coloranti care rezista la temperatura si conditiile meteo nefavorabile pastrandu-si calitatile necesare unei amenajari exterioare.

Poze amenajari exterioare :

Comentarii
  1. dany spune:

    foarte frumos

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s