Cum sa creezi un spatiu confortabil intr-un living mic

Posted: 11.05.2013 in Amenajari Interioare
Etichete:, , , ,

amenajari interioare living mic

amenajari interioare living mic

E timpul sa renuntati la ideea preconceputa potrivit careia daca livingul apartamentului dumneavoastra este mic, nu poate fi… sic! Ei bine, pentru a va amenaja un spatiu comod si modern, nu trebuie decat sa tineti cont de cateva principii elementare.

Trebuie sa eliminati din start corpurile greoaie de mobila, care va incarca suprafata locuibila. Puteti opta pentru trei sau patru piese mici, cele care sunt indispensabile, bineinteles.

Acestea pot fi o canapea comoda, preferabil de doua persoane, eventual si un fotoliu mic sau un corp modular. O policioara sau cateva rafturi sunt de asemenea o alegere buna.

Masuta de cafea poate fi una mesterita chiar de dumneavoastra, din cateva blaturi bine polizate si apoi vopsite.

Atunci cand aveti un astfel de spatiu, culoarea joaca un rol esential in armonizarea si marirea vizuala a spatiului. Asadar, tonurile deshise sunt cele mai potrivite. Trebuie sa aveti in vedere si un stil, ales in functie de personalitatea dumneavoastra.

Puteti, de exemplu, sa alegeti nuantele de apa, care sa se regaseasca in culorile zugravelii, a pardoselii si in cele ale perdelelor usoare si vaporoase, care sa aminteasca de turcuoazul oceanelor.

Veti avea in vedere aici si tapiteria sau rulourile in dungi si bineinteles detaliile, care completeaza de minune oricare incapere.

Si ce s-ar potrivi mai bine, intr-un astfel de interior cu specific marinaresc, decat lampi sau suporturi pentru lumanarele sub forma de far, lustra-timona sau bolurile cu scoici.

Puteti crea si un aer de epoca, vintage, cu cateva fotografii alb-negru sau sepia, pe care sa le puneti in rame reconditionate. Incaperea va avea mereu parfum de mare si de vacanta.

Bineinteles ca, in functie de anotimp, puteti scoate sau, de ce nu, adauga noi elemente. Decorul de iarna se incadreaza perfect intr-un astfel de ambient. Nuantele reci vor „ingheta” perfect spatiul.

Sa nu mai spunem ca, daca prelucram putin stelutele de mare, vom putea realiza decoruri foarte originale de Sarbatori.

De asemenea, o primavara cu tonuri de verde crud sau o toamna marina in tonuri de cafeniu si lila vor completa cromatica aleasa.

TELEFON : 0727.522.446 – 0765.451.480

Pentru amenajari interioare profesionale  recomandam  www.zugraveli-amenajari.ro 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s