Amenajari Interioare


amenajari interioare apartamente

amenajari interioare, idei, poze amenajari interioare

Amenajari Interioare – este un domeniu in care conteaza foarte mult creativitatea celor care desfasoara acest tip de activitate dar si modul de executie a lucrarilor menite sa aduca modificari locuintei in scopul obtinerii unui spatiu locativ cat mai util din punct de vedere al suprafetei care sa satisfaca totodata nevoia de relaxare a beneficiarului.

Se pot face astfel amenajari interioare incepand cu living-room-ul , camera de zi unde  membrii familiei isi petrec o parte destul de mare din timp cu activitatile de zi cu zi sau primind vizite ale vecinilor si prietenilor , in dormitoare sau in bucatarii si bai.

Daca in general in camerele de zi si dormitoare se fac amenajari interioare menite mai mult realizeze un decor cat mai placut , in bucatarii se urmareste realizarea unui spatiu care sa asigure un mediu cat mai steril datorita faptului ca aici se gateste hrana si se depoziteaza sau prepara alimentele .In mod obisnuit in cazul unei amenajari interioare in bucatarii se aplica pe pardoseala un montaj gresie iar pe pereti faianta.

La fel ca si in cazul bucatariilor, in baie , spatiu care de altfel este foarte important pentru igiena de zi cu zi a membrilor familiei , se pot face amenajari interioare constand in aplicarea aceluiasi montaj gresie si faianta dar se mai pot face si izolatii ale peretilor cu rigips care sa ofere protectie contra umezelii.

In dormitoare si in camerele de zi unde se fac amenajari interioare se opteaza pentru placari cu rigips sau construirea de scafe din rigips care sa tina loc mobilierului si se monteaza parchet care poate face ca mentinerea curateniei in camera sa fie mult mai usoara.

Cateva poze cu amenajari interioare :

TELEFON : 0727.522.446 – 0765.451.480

Comentarii
 1. zaffiro design spune:

  Draperiile orientale asociate cu o mobila stil este o alegere foarte corecta.Draperiile si perdelele dau caldura sufleteasca intr-un camin.

 2. mobilier si amenajari spune:

  In camera copilului una dintre cele mai importante cerinte este asigurarea securitatii pentru cei mici. Pentru evitarea accidentelor este bine sa tineti cont de cateva sfaturi.

  Mobilierul din camerele copiilor trebuie sa fie stabil, fara muchii si colturi ascutite.
  Rafturile si etajerele mai inalte este indicat sa fie prinsa in perete.
  Mobilierul cu geamuri nu este recomandat in camerele copiilor.
  Nu este indicat pntru copii sub 4 ani sa doarma intr-un pat supraetajat, la nivelul superior.
  Nu amplasati patul sau scaune sub fereastra.
  Evitati piesele de mobilier vopsite sau lacuite, acestea pot contine substante toxice ce ii sensibilizeaza pe cei mici sau pot chiar sa le produca intoxicatii sau iritatii.

 3. MG Stone spune:

  Foarte frumos arata, in special amenajarile interioare in culori deschise. Nuantele in contrast puternic subliniaza perfect piesele de mobilier.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s