Service aer conditionat, montaj aer conditionat, incarcari cu freon.

Posted: 27.06.2013 in Amenajari Interioare
Etichete:, , ,

montaj si service aer conditionat

montaj si service aer conditionat

Este necesara o verificare periodica a sistemelor de climatizare pentru o buna functionare pe perioada de vara !
Contactati-ne telefonic pentru revizii la aparatele dumneavoastra de aer conditionat la cel mai mic pret de pe piata.
Pentru programari sunati la 0765466704

– Executam la preturi minime service pentru toate marcile de aer conditionat.
– Executam montaje (estetice, cu trasee frigorifice mascate etc.) la toate marcile de aer conditionat, indiferent de provenienta si capacitatea acestora.
– Remediem orice defect aparut la instalatiile de climatizare.
– Executam lucrari de demontare si remontare a aparatelor de aer conditionat
– Executam lucrari de ventilatie,eliminare aer viciat,introducere aer proaspat,lucrari de tubulatura pentru aparate de aer conditionat tip Duct cu racord flexibil izolat sau canale de tubulatura din ALP
– Incarcam cu agent frigorific (freon) R22, R407C, R410A, instalatiile de climatizare, dupa ce in prealabil am remediat defectiunea (pierderile).

Din acest motiv, este important sa apelati la specialisti inca de la primele semne de deteriorare a aparatului. O problema detectata la timp, va poate scuti de cheltuieli mult mai mari, cum ar fi achizitionarea unui aparat nou de aer conditionat. De exemplu, o trepidatie, sau un zgomot ciudat care se observa la unitatea exterioara a aparatului de aer conditionat (o cauza frecventa este atingerea a doua tevi) in cele mai multe cazuri conduc la arderea compresorului, acesta reprezentand 80% din pretul unui aparat de aer conditionat. Si unitatea interioara este predispusa problemelor tehnice, indiferent de producator.

Un simplu suierat al turbinei ne-ar putea indica o anomalie la rulmenti sau bucsa teflonata. Intr-un final se ajunge la blocarea bucsei si la arderea motorului de ventilator. Specialistii nostri pot preintampina problemele de acest gen in cazul in care le este solicitat la timp ajutorul.

Datorita condensului din unitatea interioara, in tava colectoare si in schimbatorul de aer se pot forma mucegaiuri si alte microorganisme cum ar fi bacteriile, periculoase pentru sanatatea dumneavoastra.

Acestea pot genera alergii si afectiuni ale aparatului respirator. Este important ca tava colectoare si schimbatorul de aer (condensatorul) sa fie curatate si dezinfectate periodic cu substante create special pentru aparatele de aer conditionat. Noi va putem pune la dispozitie produse de cea mai buna calitate pentru aparatul dumneavoastra, precum si specialistii care sa le aplice corespunzator

montaj si service aer conditionat

montaj si service aer conditionat

Tehnicienii nostri va stau la dispozitie pentru a va rezolva orice problema legata de functionarea aparatelor de climatizare. In maxim 24 de ore de la formularea comenzii telefonic la nr de tel 0765466704 o echipa de frigotehnisti va rezolva problema pe care o intampinati cu aparatul de climatizare

Nu ezitati sa ne sunati pentru orice fel de problema aparuta la sistemul dumneavoastra de climatizare!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s